Vijf stappen naar herstel

De verbetering van jouw lichaam is onze passie. Hieronder leggen we graag uit hoe wij werken zodat je inzicht krijgt in het te volgen proces.

STAP 1 PERSOONLIJKE AANDACHT

Om jou zoveel mogelijk te helpen nemen wij 30 TOT 45 minuten de tijd tijdens een afspraak. Tijdens onze afspraken krijg je persoonlijke begeleiding en hebben wij alle aandacht voor jou. We luisteren naar je verhaal om zo goed mogelijk te kunnen begrijpen hoe je klachten mogelijk zijn ontstaan.

STAP 2 TESTEN OP FUNCTIE

Alles in je lichaam is met elkaar verbonden en beïnvloed elkaar. Door te zoeken naar de verzwakte schakels in je bewegingsapparaat krijgen we een helder beeld van de mogelijke oorzaken van je pijn.

STAP 3 BEHANDELING

We gebruiken de meest effectieve technieken van over de hele wereld om de verzwakte schakels direct te verbeteren. Na een eerste behandeling kun je zeker al verbetering ervaren.

STAP 4 HERTESTEN

Na het behandelen van de betreffende spieren willen wij en jij waarschijnlijk ook, weten wat het effect hiervan is... We testen dezelfde structuren dus nogmaals. Zodoende kunnen we de lijst met mogelijke oorzaken structureel elimineren en het geeft ons inzicht in het functioneren van je bewegingsapparaat.

STAP 5 DURZAAM RESULTAAT

Op het moment dat spierfuncties zijn hersteld leren wij je hoe je de juiste beweging moet maken. Hierdoor leert je lichaam de juiste spieren weer aan-en ontspannen en maken we het resultaat duurzaam.

Wanneer jij nu pijn hebt dan ben je vast benieuwd hoe we jou zouden kunnen helpen nietwaar?

Speciaal voor jou hebben we een gratis spreekuur voor je in onze agenda zodat je vriijblijvend kunt ervaren of en hoe onze behandelmethoden voor je kunnen werken. Middels onderstaande link kom je direct in onze agenda module waar je een afspraak kunt boeken.


 Boek nu