Ervaar je pijnklachten of ken je iemand die pijnklachten heeft... Kom dan langs op onze opendag zodat we je kunnen helpen en laten ervaren hoe FixmyBody voor je pijnklachten werkt.

We zijn op 7 oktober open van 9 tot 13.00 uur en helpen je graag door te testen waar de oorzaken van je pijnklachten vandaan komen.

Super als je je vrienden laat weten dat we de opendag houden... Ze zullen je dankbaar zijn... En wij ook😎😊

Groetjes en een mooie dag

Richard Kooijman

Opendag FixmyBody

 

Vrijdag 06-07-2018 om 10:00 uur is de officiele lancering van Richard Kooijman FixmyBody.nl

We nodigen je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Gedurende de dag houden we presentatie over onze werkwijze zodat je zelf kunt zien en ervaren hoe de FixmyBody methoden werken en er zijn een aantal speciale presentaties. Wanneer je pijnklachten ervaart kun je tot 19:30 langskomen om onze mening en mogelijke oplossing van je klacht te laten onderzoeken.

#fixmyshapefast

De ultieme winnaar in de poll van afgelopen week is een die we niet direct hadden verwacht maar wel eentje waarbij het geheim best gaaf is om te delen... We delen een manier om je in een training van slechts 10 minuten maximaal vet te laten verbranden.. dit is tevens de kickstart van ons FixmyShape Fast programma van 30 dagen. Presentaties #fixmyshapefast zijn om: 10:10 uur - 13:10 uur en 18:10 uur.

#harderlopen

Een van de speciale presentaties gaat over harder lopen. in de pol van afgelopen week was dit een van de winnende onderwerpen en vrijdag delen wij een van onze geheimen over hoe we je harder kunnen laten lopen. Presentaties #harderlopen zijn om: 10:40 uur - 13:40 uur en 18:40 uur.

 

Benieuwd welke klachten wij direct een verlichting kunnen geven... kom ons maar uitdagen want daar zijn we gek op

 

Adres: Zandloper 2a, 1731LM, Winkel

Telefoon: 06-1824 1825

fixmybody klein

29-06-2018

Dit is een nieuwsupdate van de mede oprichter van Reset- RevalidatieSucces Richard Kooijman met daarin de volgende punten:

• Verandering (sinds 01-01-2018)
• Nieuwe website (laat het aan iedereen weten!)
• Nieuw telefoonnummer (vertel het door en pas het aan in je telefoon)
• Hulp nodig
• Opendag op 6 juli 2018

Alvast dankjewel voor het lezen van deze nieuwsupdate. Het is een update met belangrijke informatie zodat je weet hoe je ons kunt bereiken en er zijn grote veranderingen binnen de organisatie.

Verandering sinds 01-01-2018 (persoonlijk en zakelijk)
Ik heb een jong gezin en een waanzinnig mooie woonplek in Winkel maar kon er nog maar moeilijk van genieten omdat ik continue met werk bezig was. En dat voelde niet goed. Dit heeft mij eind 2017 doen besluiten om uit de landelijke organisatie te gaan en weer lekker te gaan ondernemen/behandelen op de locatie in Winkel. Samen met mijn team van toppers van therapeuten/trainers werken wij dagelijks aan het herstel en mooie doelstellingen van mensen en ervaren we waanzinnige resultaten.

Nu we ongeveer een halfjaar verder zijn vanaf het moment dat ik niet meer de organisatie aanstuur voor Nederland is het tijd om de veranderingen ook in ons uiterlijk naar buiten te brengen en onze nieuwe naam en huisstijl aan je te presenteren.

Wat is er allemaal nieuw?

Nieuwe website, Nieuw telefoonnummer en een NIEUWE NAAM, laat het aan iedereen weten!

Vanaf heden zijn wij in Winkel bereikbaar op de volgende manieren:
• Bedrijfsnaam: Richard Kooijman | FixmyBody B.V expertise centrum voor pijnverlichting
• Telefoon: 06-18241825 (verander deze zeker in je contactgegevens!)
• Website: http://richardkooijman.nl en http://fixmybody.nl 
• Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
• Adres: Zandloper 2a | 173 LM | Winkel
• Facebook: https://facebook.com/fixmybody.nl

Geweldig team, met een brok aan kennis en energie
Wij leven van jouw mond tot mond reclame en we zouden het super tof vinden als je onze nieuwe contactgegevens met je vrienden en kennissen gaat delen. Zodat wij ze van dienst kunnen zijn wanneer ze dat nodig hebben. Met name jouw recensie op facebook is voor ons zeer waardevol gebleken. Via deze link kun je een recensie op de nieuwe Facebook pagina plaatsen… alvast dankjewel daarvoor!
https://www.facebook.com/pg/fixmybody.nl/reviews

Open dag
Op vrijdag 06-07-2018 willen wij je graag kennis laten maken met de nieuwe huisstijl en je hierbij uitnodigen voor de opening van:
Richard Kooijman | FixmyBody
Het team staat op de genoemde data voor je klaar voor het beantwoorden van je vragen, luisteren we naar jouw verhaal en behandelen we je indien nodig gratis aan eventuele pijnklachten. Er zijn gedurende de dag meerdere presentaties over hoe onze werkwijze pijnklachten sneller verhelpen.

En super leuk als je iemand meeneemt die ons nog niet kent maar onze hulp wel goed zou kunnen gebruiken.
We heten je vanaf heden van harte welkom bij: Richard Kooijman | FixmyBody

Opendag:
Vrijdag 06-07-2018 van 10.00 tot 19.30 uur

Gezonde groet,

Richard Kooijman & team de BodyFixers
06-1824 1825
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

ps. ik ben op geen enkele wijze meer betrokken bij Reset Of RevalidatieSucces