Optimaal fit in 30 dagen

Onze trainer Martijn begeleid de dertig dagen challenge waarbij je een boost naar een optimale gezondheid wordt aangereikt. Na een uitgebreidde intake met hormonale meting start je direct met het inplannen van je trainingen. Elke training is onder begeleiding en je krijgt gedurende het programma tips en adviezen om je gezondheid te optimaliseren.

We hebben al ruime ervaring met dit programma en de resltaten zijn waanzinnig te noemen.

 

Small group training

Wanneer je gaat voor resultaat dan is de hulp van een expert geen overbodige luxe. Door de trainingen in kleine groepen aan te bieden van maximaal vier deelnemers is persoonlijke aandacht gegarandeerd. Zodoende kun jij onbezorgd en wetende dat je in goede handen bent je trainngen volgen. Martijn begeleid je in deze trajecten wanneer je door de therapeuten bent behandeld en als revalidatie aan een sterker lichaam gaat werken of wanneer je je gezondheid en lichaamssamenstelling wilt veranderen.

 

1 op 1 training

Natuurlijk is het ook mogelijk wanneer je onze onverdeelde aandacht wenst om 1 op 1 met een van onze toppers te trainen. Dit is de garantie voor extreme resultaten.

 

Voor deelname aan bovenstaande programma's neem je het beste contact op via 06-18241825 of via het contactformulier